петак, 8. фебруар 2019.

Kako se obući? Ideje za Dan zaljubljenih

 dan zaljubljenih
Dan zaljubljenih je jedan od najslađih dana u godini i prilika da provedete kvalitetno vrijeme sa voljenom osobom. Bez obzira što ljubav treba pokazivati svakoga dana, nije na odmet iskoristiti ovaj datum i nekome ga uljepšati kroz lijepu reč ili lijep gest. Bez obzira na to kakvi su vam planovi, ukoliko ste u potrazi za outfitom koji će najbolje prikazati vaš stil ili poslati poruku, Legend za vas izdvaja par savršenih predloga. 
ROCK DIVA
Ponesite kombinaciju sa daškom rock glam stila, i impresionirajte svojim izgledom. Dodajte malo romantike i ponesite crveni karmin, i budite prava rock diva. 
 dan zaljubljenih

ROMANTIČNA I ŽENSTVENA
Ukoliko si prava romantična duša, Legend je spremio komade koji će na najbolji način pokazati tvoju nježnu stranu. Nevjerovatan print, inspirisan pop kulturom i grafitima u kombinaciji sa najljepšim rečima i floralnom podlogom, učiniće za zablistate i budete potpuno unikatne.  
 dan zaljubljenih
BOHO PRINCEZA 
Ljubiteljke boho stila biće oduševljene bluzom ili haljinom iz Legend nove kolekcije. Ljepršavo, nježno, ženstveno...ležernost koja će ostavititi sjajan utisak.
 dan zaljubljenih
RETRO ŠIK
Retro nikada nije bio toliko šik, kao u novoj Legend kolekciji. Tufne, crveni detalji i A forme, odličan su predstavnik ovog modnog pravca koji se u velikom stilu vraća na modnu scjenu. Zaljubićete se u ovaj predlog, i blistati za #ValentinesDay. 
 dan zaljubljenih
UPAKUJ LJUBAV
Pažljivo upakovan poklon je divan znak pažnje i ljubavi. Zato smo odlučili da u ponudu uvrstimo poklon pakovanja, koja možeš potražiti u svim Legend maloprodajama. 

HAPPY VALENTINE'S DAY. LEGEND LOVES YOU!


SHARE:

Нема коментара

Постави коментар

© Legend Blog - Crna Gora. All rights reserved.
MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig