уторак, 26. новембар 2019.

Spremni za zimu?


 legend kaputi

Zima samo što nije zakucala, a to znači samo jedno: vrijeme je za najtoplije i najstylish jakne i kapute! Sa dolaskom hladnog vremena, kupovina novog kaputa se iz hira pretvara se u potrebu. Vjerujemo da u hladnim jesenjim i zimskim jutrima, prva pomisao ispred ormara je kako izdržati još jedan hladan dan koji vrtoglavom brzinom pada u minus? Ukoliko pogledate moderne kapute za sezonu jesen/zima pronaćićete vjerovatno nekoliko desetina odgovarajućih opcija. Da biste izbjegle konfuziju prilikom kupovine, bolje je uzeti u obzir neke osnovne trendove sa pista. Kao prije godinu dana, i ove zime dizajneri predlažu modele do gležnjeva ili ispod gležnjeva. Verzije takve dužine mogu biti jednobojni kaputi, a posebna linija kaputa koja se ove sezone izdvaja, jesu modeli u pepito stilu. Takođe, ne morate da se odreknete udobnosti, jer su jednostavni, topli kaputi i ove sezone u trendu. Dakle, vaše je da pronađite model trendi kaputa koji vam najviše odgovara.
 U Legend World Wide-u su odlučili da, po nekima, najljepše godišnje doba sačekate u najmodernijim modelima kaputa. Dizajnirali su modele koji će vam biti ključni ove sezone i koji će učiniti da budete u trendu uvijek i svuda. Kaputi su nezaobilazan modni momenat. Neophodni su vam ukoliko želite da zatvorite vašu modnu kombinaciju, a Legend WW je tu da vam omogući fenomenalan izbor svake sezone.

   legend ženski trendi kaput  legend ženski trendi kaput

Jednostavan i elegantan, klasični kaput istakao se kao jedan od ključnih odjevnih komada u kojima ćemo provesti one najhladnije zimske dane. Uvijek efektan i elegantan odabir, ali i nevjerovatno jednostavan za kombinovanje unutar svakodnevnih kombinacija, bilo da se radi o dnevnim ili večernjim, ležernim ili formalnim, elegantni kaput ove se zime vraća u pregršt novih modela. Iako koloristički ne donose ništa neočekivano i zadržavaju se unutar neutralne palete i kariranih uzoraka, moderni pomak donose im decentni trendi detalji i zanimljive teksture koje im donose različiti materijali ili stvara kombinacija više materijala. Od jednostavnosti crnog kaputa i ženstvene elegancije modela obojenih nježnim bež tonovima, pa do savršenog spoja klasičnog i trendi koji donose pepito modeli, u nastavku donosimo izbor najboljih kaputa u kojima ćete provesti mjesece koji predstoje, ali kojima ćete se vraćati i svake nadolazećih godina. Naravno, izbor neophodnog zimskog komada zavisi od ličnih afiniteta, ali u svakom slučaju mi smo zavirili u ponudu i odabrali za vas top modele za zimu.
 legend ženski kaputi  legend ženska odjeća kaputi


Autor teksta: Kana Tomašević 

SHARE:

Нема коментара

Постави коментар

© Legend Blog - Crna Gora. All rights reserved.
MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig