уторак, 11. јун 2019.

Mali vodič kroz haljine - by Kana Tomašević



 legend haljine
Mala, crna, ili kakva god haljina, jedan je od omiljenih odjevnih komada skoro svih žena, ma kakve profesije, zanimanja ili interesovanja bile. Haljine su, inače, sve omiljenije u poslednje vrijeme.
Pored činjenice da su ljetnje haljine super slatke u svim bojama i dezenima, pravi su izbor za velike vrućine i izgledaju prelijepo! Ali... od velikog izbora koji je pred nama, naći onu pravu koja zaista odgovara vašem tijelu, može biti razlog za nerviranje! Smjestiti sve obline na pravo mjesto, osjećati se udobno i izgledati dobro, zvuči kao poziv na višečasovni shopping i isprobavanje. Na sreću, tu smo da vam skratimo muke i posavjetujemo vas kako da "muškom" brzinom kupite najženstveniji odjevni predmet, koji je baš po mjeri vašeg tijela!

Pješčani sat!

Beyonce, Sofia Vergara, Kim Kardashian. Da li je potrebno objašnjavati ovu građu uopšte? Ako ste srećnice čije tijelo ima oblik pješčanog sata, praktično možete izabrati bilo koji model haljine. Kroj koji prati liniju bokova na vama uvijek izgleda najbolje, a upravo je ova građa tijela kao stvorena za sve one uske modele. Struk je najuži dio figure, pa predlažemo da ga uvijek odatno naglasite i istaknete.

Građa "Jabuka"

Za oblik tijela koji definišu nešto šira ramena, nedefinisan struk i tanke, vretenaste noge, idealne su haljjine s malim dekolteom i širim naramenicama. V-izrez, takođe, može biti dobar izbor, ali samo ako nije predubok. Pristaju vam haljine na preklop, kao i one visokog struka, koje će izdužiti i izjednačiti figuru.

Kruškolika građa

Za kruškoliku građu, koja je inače najčešća kod žena, vrlo je važno naglasiti gornji dio tijela i odvući pažnju od kukova i stražnjice. To se najbolje može postići haljinama otvorenog dekoltea i naglašenog struka, kao i onim koje su u gornjem dijelu uže ili pripijene uz tijelo, a donji dio je "A" kroja, ili poput balon suknje, koje je široka, ali se na krajevima sužava.

Petite

Sve djevojke koje su sitnije građe obožavaće haljine bez previše nabora, ali i jednobojne modele koji naglašavaju njihovu figuru. Takođe, na sitnim curama, kratke haljine uvijek izledaju elegantno, čak i u dnevnim prilikama, a kraća dužina suknje vizualno će izdužiti njihove noge.

Visoke, mršave djevojke

Blago vama! Duge haljine izgledaju fenomenalno na visokim mršavicama! Samo odvažno, ovakva figura može da iznese i svjetlije boje i upadljivije šare, dok obline možete naglasiti detaljima na haljini (džepovi, kaiševi i slično). Osim toga, odlično vam stoje i takozvane "košulja-haljine".

Dezeni koji se nose: cvjetni i geometrijski

Kada izaberete savršeni model haljine, koji odgovara vašim proporcijama i građi, na red dolazi dezen, a ove godine modnom scenom vladaju cvjetni i geometrijski! Cvjetne haljine su veliki hit svake, pa i ove sezone, a kako je cvijeće na haljinama univerzalni simbol ženstvenosti, prepustite se veličanstvenom cvjetnom dezenu i pustite vašu unutrašnju sreću da cvjeta kroz vašu garderobu! Vesele boje oblikovane u pruge, kockice, krugove, trouglove i ostala geometrijska tijela pravi su hit ove sezone. Odjeća sa geometrijskim uzorcima pravi čuda od ženskog tijela, a ovaj dezen je idealan izbor za svaku priliku! Potrebno je samo da prilagodite boje i model haljine, uz naše smjernice.
SHARE:

Нема коментара

Постави коментар

© Legend Blog - Crna Gora. All rights reserved.
MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig