четвртак, 3. јануар 2019.

Kako izabrati farmerke prema građi tijela? - Iskreno sa Kanom Tomašević

Da odgovorimo na ovu večitu nedoumicu, u pomoć smo pozvali Kanu Tomašević, kako bi nam odgonetnula njene tajne prilikom odabira tako bitnog komada kao što je savršen par farmerica. Sve predloge i savete ove djevojke od stila donosimo Vam u nastavku teksta.

Farmerke su najudobniji klasični komad odjeće koji većina žena obožava. One su odlično rešenje čak i kada želite izgledati elegantno i formalno: samo na par farmerki obučete elegantnu bluzu ili majicu i to je to. Farmerke nam i ove sezone dolaze u jaaako mnogo modela: skinny, ravne, širokih nogavica, odrezane i mogu još puno nabrajati, pa se lako i izgubiti u tom nevjerovatnom izboru. Ipak, osim toga što želite odabrati model koji je u trendu, jako je važno da odaberete i onaj koji će najbolje pristajati vašem obliku tijela. Bilo da ste sitne građe, atletski tip, imate raskošnije obline, postoji model koji će najviše laskati vašoj figuri, jer dobar kroj farmerica može prikriti sve nedostatke i naglasiti adute. One imaju moć da suze bokove, podignu zadnjicu i izduže figuru.  Ali, u velikoj ponudi različitih krojeva i modela često se događa da se mukotrpna potraga za idealnim farmericama završi neslavno. Inače, potragu za savršenim trapericama žene svrstavaju u jednu od najstresnijih kupovina, a nalaženje savršenog modela nazivaju čak i nemogućom misijom.
Bez obzira na vrijeme i modne trendove, žene žele da im njihove omiljene traperice stoje savršeno i uvijek pokušavaju da prate poslednje modne trendove, pa biraju najnovije modele farmerki, da bi izgledale moderno i trendi. Samo, izbor trendi farmerki vam ne garantuje da ćete izgledati kao žena od stila. Prva stvar koju treba da uradite, nije da “jurite” koje su farmerke najmodernije ove sezone, nego da “bacite pogled” u ogledalo, vidite  koji je vaš oblik tijela i tako otkrijete koje farmerke će vam najbolje pristajati. Ako baš i ne znate mnogo o obliku vašeg tijela i koje vam farmerke odgovaraju, odabir modela vječnog komada odjeće olakšaće vam činjenica da već postoji testirana formula koja jasno pokazuje koje traperice odgovaraju određenoj građi tijela. 
Nalaženje savršenog para farmerica je modni zadatak broj 1 za svaku ženu! Ali, kako da izbjegnete jako čestu grešku: biranje potpuno pogrešnog modela za vašu građu? Ono što na nekoj ženi izgleda fantastično, na drugoj može biti tragično! Modni stilisti ističu da predstavnice ljepšeg pola uglavnom griješe iz jako jednostavnog razloga: odbijaju da prihvate svoju veličinu, pa vrlo često uzimaju farmerke koje su im male. Druga greška: pogrešan kroj. Ništa rjeđa nije pojava da žena jednostavno ne vidi svoje tijelo onakvo kakvo je, pa bira modele koji naglašavaju upravo ono što ,,ne valja'', a skrivaju ono što ne treba da se skrivaju. Zato je, kako biste izbjegli osnovne greške, prije svega važno poznavati vlastitu građu i u startu eliminisati modele koji umjesto prednosti na tijelu stvaraju mane. 

Kako bi vam pomogli u traženju baš vašeg idealnog para, pripremili smo mali vodič za vas:

Ako imate ravnu zadnjicu, tanke noge, manje grudi, a kukove i ramena iste širine, onda pripadate  "pravougaonom tipu". U tom slučaju, ono što će učiniti da vaše tijelo izgleda savršeno su farmerice sa širokim nogavicama, koje će podići vašu zadnjicu, a širi džepovi će učiniti da izgleda punije.  
 Idealni modeli za vas su: 201, 202, 217

 jeans jeans 

      Sledeći oblik tijela je “kruška”. Žene koje pripadaju ovoj grupi imaju uska ramena, male grudi, zaobljene bokove i uzak, definisan struk. U ovom slučaju birajte tamniji džins, što će učiniti da vaše butine izgledaju tanje.  Dalje, birajte farmerke niskog struka i trudite se da izbjegnete džepove, koji će učiniti da vaša definisana zadnjica izgleda još punije.
Preporučujemo vam modele: 203,208 



Žene koje pripadaju grupi “pješčani sat” imaju ravna ramena, definisan, uzak struk i zaobljene bokove i zadnjicu. Ako ste ovaj tip, birajte rastegljivi teksas i u širokom luku izbjegavajte “vrećaste” i široke farmerke sa džepovima. Farmerke sa elastinom prosto će “zagrliti” i istaknuti vaše obline, dajući vašem tijelu lijep, ženstveni oblik.
Idealni modeli za vas su: 208, 203 
 jeans  jeans

Široka ramena, duge i tanke noge, prosječan struk, i zadnjica srednje veličine govori da se radi o tipu “obrnuti trougao”.  U ovom slučaju, farmerke niskog struka sa prednjim i zadnjim džepovima bile bi vaš najbolji prijatelj.  One će preusmjeriti pažnju sa vaših ramena na bokove i dati vam perfektan i moderan izgled.
Preporučujemo vam modele: 250, 217

 jeans

Ako pripadate “dijamant” tipu, odnosno imate uska ramena, male grudi, široke kukove i tanke listove, trebalo bi da birate tamnije i komotnije farmerke ravnog kroja, koje će  sa vašeg struka, pažnju odvući na vaša ramena. Takođe, možete da izaberete ženski model farmerki sa velikim prednjim i zadnjim džepovima, koje će učiniti da vam noge izgledaju duže.
Čekirajte modele: 202, 205 
 džins

      Ono čemu Legend ostaje veran i čime se vodi svake sezone, je da svako zaslužuje idealan par jeans-a, koji pored udobnosti savršeno pristaje figuri i ostavlja osećaj velikog zadovoljstva pri nošenju. 
      Takođe, poruka kojom se Legend kao brend vodi je da ne zaboravite da je iznad svega najbitnije da se dobro osećate u onome što nosite, bez obzira na sva modna pravila.









SHARE:

Нема коментара

Постави коментар

© Legend Blog - Crna Gora. All rights reserved.
MINIMAL BLOGGER TEMPLATES BY pipdig